The Flying Elk

April 6, 2013

The Flying Elk

The Flying Elk är Frantzen & Lindebergs nya Gastropub i Gamla Stan. Jag har sedan länge sett fram emot att få göra ett besök och nu när de äntligen har öppnat var jag inte sen för att ta mig dit en söndag för att pröva deras hamburgare. De gör burgaren på välhängd högrev och bringa samt kalvlägg, intressant och smakrik kombination. De har en cantal entre- deuxost samt färskost med valnötsolja och sherryvinäger. Till de serveras trippelfriterade pommes till en kostnad av 185 kr.

The Flying Elk

I vårt sällskap var de flesta av oss ganska rörande överens om att The Flying Elk gänget har lyckats med deras burgare men det märks att det är en ny restaurang med inte helt intrimmad personal och lite svag service. Trots detta är det en mycket bra start för den flygande älgen och jag kommer helt klart göra fler besök men nästa besök blir nog inte en hamburgare utan är mer nyfiken på att pröva någonting annat på deras mycket intressanta meny.

The Flying Elk

Mitt betyg:
Helhetsintryck:
En mycket konkurrenskraftig burgare som har få utmanare
Kött:
Saftigt, perfekt tillagat
Bröd:
Bra men på gränsen till för torrt.
Pommes:
Saknar lite spänstighet men väldigt bra smak
Pris:
The Flying Elk4.2Stefan Tärnell2013-04-06 12:28:57The Flying Elk är Frantzen & Lindebergs nya Gastropub i Gamla Stan. Jag har sedan länge sett fram emot att få göra ett besök och nu när …

Leave a Comment

Previous post:

Next post: