Flippin’ Burgers – Världsklass

March 19, 2012

Flippin Burgers   Världsklass

Äntligen kan man få riktiga hamburgare i Stockholm. Hatten av till Jon och att han äntligen kommit i mål med sin restaurang. Gick nog lite bananas och åt två och halv hamburgare plus en halv milkshake. Hann äta mig igenom en Flippin, Burgler och slutligen en Cricket som alla var väl värda att äta igen men favoriten var nog Flippin trots allt.

Andra som skriver om Flippin Burgers:

- Kakbloggen – “Stockholms bästa hamburgare”
-  the foodie Stockholm – “Jag tror att Flippin Burgers kommer att bli jättebra ställe framöver men nu är det lite väl mycket kaos där, 28 Mars-2012 ”
- Zwampen – “Köttet i sig är gott, men absolut inte i klass med tex AG eller Pubologi. Den karamelliserade löken är en tesked stor och var ej riktigt varm vid vårt besök?! ”
- Hamburgare.org – “Det nybakade brödet skulle jag kunna skriva en uppsats om men nöjer mig med några korta ord. Det är snudd på perfekt.”
- en foodie – “Allt som allt? När Flippin-gänget har blivit varmare i kläderna kommer jag tillbaka. Då kan det här vara värt både väntan och pengen.”
- Öhmans mat & vin – “Sammantaget ett skönt ställe med perfekta, klassiska burgare, kul drycker och milkshakes att drömma om.”

{ 2 comments… read them below or add one }

Andreas Ivarsson April 25, 2012 at 3:19 pm

Underbara bilder! Har länkat till dig i inlägget http://kakbloggen.se/2012/03/stockholms-basta-hamburgare-flippin-burgers/ , länka gärna tillbaka om du vill. :-)

Reply

Burger Bar August 29, 2012 at 8:50 pm

If you ever stop by Trollhättan Please stop at Burger Bar, We make the best Burgers in the region.

Check our face book page for more info.
BurgerBar Trollhättan

Reply

Leave a Comment

{ 1 trackback }

Previous post:

Next post: