BunMeatBun 3, Järnets hamburgare

December 22, 2012

BunMeatBun 3, Järnets hamburgare

Flippin Burgers, 2012-12

Det har varit alldeles för lite hamburgare för mig under de senaste två månaderna så det här får bli en liten samlingspost. Vi börjar i omvänd kronologisk ordning för enkelhetens skull. Nyligen gjorde vi ett återbesök på Flippin Burgers och det är lika bra som det alltid har varit och om möjligt var pommes frittesen något bättre än sist. Jon kommer snart ut med Flippin Burgers boken också, skall bli intressant.

Järnets 6 gånger burgare i December

BunMeatBun 3, Järnets hamburgare

BunMeatBun 3, Järnets hamburgare

Vi gjorde också ett litet stopp för ett par veckor sedan på Järnet som kör 6 gånger “lyxburgare” under December. Både jag och mitt sällskap valde Markus Aujalay högrevsburgare. Helt OK kött med lardo i för lite extra saftighet och god, om än något stark, chillidressing. Sen måste det slagit slint i huvudet på Markus eftersom han tyckte en lyxburgare skall ha vanligt tråkigt, torrt och tråkigt bröd från ICA. Inte Järnets fel således men otroligt trist att på en annars helt OK burgare förstöra den med värdelöst bröd och för att slå in sista spiken i kistan serveras vanliga frysta restaurang pommes, Markus borde skämmas för denna anrättning.

BunMeatBun #3

BunMeatBun 3, Järnets hamburgare

En som inte borde skämmas är Stefan bakom Hamburgare.org och BunMeatBun. Tredje tillställningen hölls på söder för ett tag sedan och det serverades en fantastik god chilliburgare med magiskt god guacamole. Det kanske borde vara dags att göra BunMeatBun till en egen restaurang istället för bara dessa event?

Leave a Comment

Previous post:

Next post: